30 березня 2015 року відбудеться прес-конференція щодо V Всеукраїнського конкурсу «Моральний вчинок» за участю представників оргкомітету та членів журі

Надрукувати

З метою популяризації духовних і моральних надбань, консолідації зусиль, спрямованих на моральний саморозвиток особистості, здатної забезпечити країні гідне місце у цивілізованому світі, сприяння формуванню громадянської позиції та соціально-правової активності учнів і студентів, створення належних умов для прояву патріотизму, високих моральних цінностей, почуття любові до багатоетнічної та толерантної України, готовності до захисту України, забезпечення її суверенітету, територіальної цілісності та недоторканості уже вп’яте в Україні проводиться Всеукраїнський конкурс «Моральний вчинок».

Учасники Конкурсу – учні та студенти навчальних закладів України. Конкурс передбачає індивідуальну та групову участь.

V Всеукраїнський конкурс «Моральний вчинок» стартував у жовтні 2014 року і буде завершений урочистою церемонією нагородження переможців 23 квітня 2015 року в актовій залі Київського університету Імені Бориса Грінченка, за адресою: вул. Маршала Тимошенка, 13-б (ст.м. Мінська).

Для участі в Конкурсі учасники подавали творчі звіти в таких формах: фоторепортаж, стіннівка, плакат, текстові матеріали (нарис, вірш, буклет та ін.), відеосюжет тощо), які розкривали зміст, тривалість, цільову аудиторію, результати та наслідки діяльності.

Про підготовку і перебіг цьогорічного Конкурсу, Положенням про Всеукраїнський конкурс «Моральний вчинок» можна ознайомитися за посиланням: http://www.moral.gov.ua/konkurs5/

Особливістю цьогорічного Конкурсу є велика кількість робіт, присвячених незалежності України, учасникам АТО та соціальній допомозі сім’ям пересенців.

Свої творчі звіти усі бажаючі надсилали до 20 березня 2015 року.

Згідно із статистичними довідками, що надійшли з усіх областей України цьогоріч в Конкурсі взяли участь близько 5 тисяч учасників.

До участі у прес-конференції запрошені: Герой України український дисидент і політик, громадський діяч Левко Лук’яненко, Герой України український поет, перекладач, кіносценарист, драматург, державний і громадський діяч Іван Драч, Президент ВГО «Асоціація українських правників» Василь Костицький, Голова правління БО «Всеукраїнський благодійний фонд «Заради тебе» Юлія Гольденберг, Президент Фонду волонтерів України Тимофій Нагорний, Президент Західно – Української Асоціації «Спадщина України» Ірина Квасниця, Директор Українського гуманітарного ліцею Київського національного університету ім. Т. Шевченка Галина Сазоненко, Почесний голова Союзу Українок Лілія Григорович та інші.

З перебігом Конкурсу та його результатами Ви зможете ознайомитись відвідавши прес-конференцію, що відбудеться за адресою:

прес-центр інформаційного агентства «Главком», вул. Шовковична, 8/20

Початок прес-конференції: 11 год. (реєстрація з 10.30 год.)

Акредитація журналістів обов’язкова за тел. 486-16-84 до 18.00 год. 27.03.2015.

 

ОРГКОМІТЕТ V Всеукраїнського конкурсу «Моральний вчинок»