Шановні колеги юристи!

Надрукувати

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня юриста!

У перші роки після здобуття Україною незалежності професія юриста набула певної популярності, яку з часом замінила життєва необхідність та затребуваність Державою. І зараз, коли триває антиукраїнська інформаційна війна, фахівці з юриспруденції виконують свою місію на умовній передовій, забезпечуючи підготовку необхідних законодавчих актів по забезпеченню збереження конституційного ладу та територіальної цілісності України, протидії інформаційній війні.

Вже не існує сфери діяльності, державного органу чи підприємства, які б змогли обійтися без допомоги юриста. Щодня до правників за порадою та допомогою звертаються тисячі громадян.

Обравши нелегкий шлях в житті, який вимагає від Вас чесності, принциповості, неупередженості, об’єктивності, Ви, шановні правознавці, присвятили своє життя служінню його величності Закону.

Ваше покликання – відстоювати фундаментальні засади верховенства права і справедливості у житті суспільства, захищати конституційні права та свободи громадян.

Нехай справа, якій Ви присвятили життя, приносить тільки радість та користь людям.

Прийміть найтепліші побажання щастя, здоров’я, життєвих гараздів, благополуччя, невичерпної енергії, плідної праці, ефективних професійних рішень в ім’я нашої незалежної, демократичної, суверенної держави – Україна.

З повагою,
Президент Асоціації українських правників,
доктор юридичних наук, член-кореспондент
Національної академії правових наук України,
Заслужений юрист України                                                                        проф. В.В. Костицький